Comments

Yhteisötanssikutsu

Lämpimästi tervetuloa yhteisötansseihin Liikelaiturille

Tervetuloa yhteisötanssiin! Osmo ja Tuija täysillä mukana!

Alkaen tiistaina 26.2 klo 14-15.15.

Tanssit jatkuvat joka toinen tiistai seuraavasti:
12.3, 26.3, 9.4, 23.4, 7.5 ja 21.5. Tanssimme noin 55 minuuttia ja sitten juomme hyvät pullakaffet.

Osallistumismaksu on 8 €/tanssikerta.

Yhteisötanssi on matalan kynnyksen tanssimisen muoto, joka sopii kaikille. Tanssia voi istuen tai pystyasennossa. Mitkään apuvälineet eivät ole este tanssimiselle. Jokainen päivä on erilainen ja tanssissa onkin tärkeää kuunnella omaa sen hetken oloa ja liikkua sen mukaan. Jokaisen ainutlaatuinen keho ja liike, tanssin ilo, kontaktit kanssatanssijoiden kanssa ja yhdessä tanssiminen ovat keskiössä.
Jos osaat hengittää, osaat tanssia!

Musiikki ja rytmi ovat tietysti tanssissa mukana: Eero ”Safka” Pekkonen on mukana muutamalla tanssikerralla ilonamme. Voit esittää toiveita lempimusiikistasi Eerolle ja minulle. Eeron poissa ollessa CD-soitin korvaa elävän muusikon.

Tule siis iloitsemaan, virkistymään, hengittämään ja tanssimaan! Näin pidät huolta itsestäsi ja kunnostasi.

Marjo Hämäläinen

J.K. Liikelaiturille voi tulla kahta kautta:
Osoite on Yliopistonkatu 58 D ja 1. kerros. Tampere-taloa vastapäätä olevasta porttikongista mennään sisään ja suoraan kohti D-rapun ovea. Siitä muutama porras ylös ja ovi oikealla.
Esteetön sisäänkäynti Pinninkadun puolelta (Pinninkatu 57) yliopiston Linna-rakennusta vastapäätä porttikongista sisään, ovi heti oikealla, jossa oman ”ovikellon” kohdalla lukee Sisä-Suomen tanssin aluekeskus ja jota tarvittaessa painetaan. Sitten käytävää eteenpäin hissiin ja 1 krs.

(päivitetty 15.2.2019 I. Virjo)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://tampereenparkinsonyhdistys.fi/wp-content/uploads/2019/06/slider001.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}