Jäseneksi

Tampereen Parkinson-yhdistys ry

Oheista lomaketta käyttämällä voit liittyä jäseneksi Tampereen Parkinson-yhdistys ry:hyn. Varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään Parkinsonin tautia sairastavia. Vaikket sinä tai läheisesi sairastaisikaan, voit liittyä myös yhdistykseen kannatusjäseneksi. Liittymällä tuet Parkinsonin tautia sairastavien vertaistuki- ja virkistystoimintaa sillä kuten ehkä olet jo sivustoiltamme lukenutkin, me järjestämme sitä laajalti Pirkanmaan alueella.

Lomakkeella haluaisimme sinulta aluksi perustiedot, kuten yhteystiedot, nimen ja osoitteen. Varsinainen liittymislomake täytetään, kun sinulle sopii vaikka Parkkistuvalla. Jäsenyytesi astuu voimaan heti, kun olet suorittanut yhdistyksen jäsenmaksun.

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukavaan joukkoomme, joka pyrkii helpottamaan ja auttamaan Parkinsonin tautia sairastavia ja heidän läheisiään vertaistuen sekä muun tukitoiminnan avulla.

Liity jäseneksi lomakkeella

Jos mahdollista, täytä kaikki lomakkeen kentät. Etunimi, sukunimi, osoite ja puhelinnumero ovat lomakkeella pakollisia tietoja mutta lisää myös sähköpostiosoite, jos sinulla sellainen on. Käytämme tietoja vain yhdistyksen toimintaan liittyvään tiedonvälitykseen ja tietojasi ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Voi myös laittaa meille viestin tekstikenttään, jos haluat. Kun saamme viestisi otamme yhteyttä viikon kuluessa sopiaksemme milloin on sopiva hetki täyttää varsinainen liittymislomake. Lomake voidaan täyttää esimerkiksi, kun osallistut järjestämäämme tapahtumaan tai kun poikkeat Parkkistuvalla Satakunnankadulla.

Ennen liittymisilmoituksen lähettämistä tutustuthan myös yhdistyksen sääntöihin. Voit lukea ne klikkaamalla oheista painiketta..

*

*

*

*

*

*

Kyllä kiitos, haluan liittyä Tampereen Parkinson-yhdistys ry:n jäseneksi.

Koska haluan liittyä yhdistykseen, olen tutustunut yhdistyksen sääntöihin.

Reload Captcha