Myytävänä Parkkistuvalla

Parkkistuvalla on myytävänä monenlaisia hyödyllisiä tuotteita Parkinsonia sairastaville ja heidän omaisilleen. Maksu Tampereen Parkinson-yhdistyksen tilille:

IBAN FI95 5730 0820 0451 73

Liukulakanat

Sängyssä nukkuma-asennon vaihtaminen ja kääntyminen voi olla parkkiksella todella hankalaa ja vaivalloista. Tähän tuo liukulakana pientä helpotusta – ja aina parempi, jos vielä yöasu on liukasta materiaalia.

Saatavana on poikkilakanoita sekä yhden hengen sänkyyn että parisänkyyn.

Pastelliväriset pestään 40 asteessa, valkoiset kestävät 90 astetta.

• Parisängyn lakanat 35 €
  • Yhden hengen sängyn lakanat 25 €

Maksu Tampereen Parkinson-yhdistyksen tilille

IBAN FI95 5730 0820 0451 73

Suruadressit

Surun kohdatessa kauttamme voit ostaa suruadressin. Valitse mieleisesi adressi oheisista malleista ja käy ostamassa Parkkistuvalta.

Suruadressien hinta on 12€/kpl

Myytävänä myös parkinsonrannekkeet