Kuka tänne ensin ehti?
kehuskeli leskenlehti,
Minä ensin nostin pään
kevään valoon lempeään.
Sinivuokko huusi näin: Katsokaa myös tännepäin! Siniseksi metsän teen,
iloiseksi pientareen.
Valkovuokko huokaisi:
Minä tulin viimeksi.
Värejä ei riittänyt.
Silti olen kiittänyt.
Joka väri vuorollaan
kukkimaan saa harmaan maan.
Lumi saapuu aikanaan. Valkoistakin tarvitaan – Anna-Mari Kaskinen -

Tapahtumatarjonta

Järjestämme monentaista toimintaa

Huutis on äänen harjoittamista

Huutiksessa tehdään monipuolisia puheharjoitteita tukemaan Parkinson-potilaiden suullista ilmaisua. Kokoontumisissa on luvassa hauskaa yhdessäolemista, harjoitetaan puhe-elimiä ja pidetään yllä puhetaitoa erilaisin keinoin ja runoin.

Image module

Karaokea Parkkistuvalla

Karaokelaitteet ovat kovassa käytössä Parkkistuvalla kerran kuukaudessa. Laulaminen auttaa parkkiksia säilyttämään puheensa selkeänä ja kuuluvana kauemmin. Karaoke kuussa auttaa pitämään puheterapeutin loitolla ;).

Image module

Peli-illat Parkkistuvalla

Pelaaminen jatkuu Parkkistuvalla syksystä kevääseen. Peli-ilta alkaa tietovisalla tietoviisaille, jonka jälkeen laitetaan bingomylly pyörimään ja aletaan metsästää viiden suoraa! Bingossa on luvassa mukavat kysymykset ja kivat palkinnot.

Image module

Omaisten päiväryhmä konkarit

Omaisten vertaistukiryhmä konkarit on tarkoitettu Parkinsonin tautia sairastavien omaisille. Ryhmässä keskustelemme avoimesti ja luottamuksella. Tarkoituksena on tukea toisiamme jakamalla kokemuksia ja puhumalla asioista.

Image module

Läheisten iltaryhmä

Parkinsonin tautia sairastavien läheiset tarvitsevat myös vertaistukea ja iltaryhmässä joissa voit saada vertaistukea muilta Parkinson-potilaiden läheisiltä.

Image module